A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Bár szettek, koktél szettek

2014. 08. 29. 18:06:21

Bár szettek, koktél szettek

Mai blogunk harmadik része a bár szettek és koktél szettek világába kalauzolja el Olvasóinkat.

Bár szettek

A bár szettek, bár csomagok olyan kész összeállítások, melyekben alap báreszközök és bárkellékek találhatóak. Ezeket a szetteket a cégek előre állítják össze és így értékesítik tovább, alacsonyabb áron, mint amennyiért az egyes termékekhez külön juthatnánk hozzá. A bár szettek összetétele többnyire a szerint változik, hogy kezdő, haladó, vagy profi bártenderek számára ajánlják-e azokat, de ezen belül is találkozhatunk különféle színösszeállításokkal, illetve az adott csomagon belül visszaköszönő motívumokkal, feliratokkal. A bár szettek szinte alap tartalmai az italmérce, a spirálszűrő, a bárkanál, a shaker és a hozzá tartozó keverőpohár, a flair nyitó, a csipesz és a jéglapát. Ezekhez jönnek kiegészítésül például a muddler, a kiöntődugók és a citrusprés, a speed shaker, illetve az egyéb speciális kiegészítők. A szettek többnyire egy normál fóliacsomagolásban érkeznek meg a vásárlókhoz, azonban vannak kivételek is, amikor a csomag tartalmaz egy bártender koffert is, amelyben az összes szettben található eszköznek biztos helye van, így könnyen utaztathatjuk azokat.

A bár szettek alkalmasak azok számára, akiknek a szett tartalmának egészére szüksége van, így jobban megéri így megvenni azokat, mint egyesével, illetve ajándéknak is kiválóak, mivel a különböző színösszeállítások miatt egyedi ajándékot adhatunk szeretteink számára.

Koktél szettek

A koktél szettek igencsak hasonlatosak a bár szettekhez, azonban a csomag kizárólag az adott koktél elkészítéséhez szükséges báreszközöket és bárkellékeket tartalmazza, viszont az összeállításhoz nélkülözhetetlen alkoholos italok és más koktél alapanyagok - kivéve a friss gyümölcsök, ásványvíz és jég - is a koktél szettek tartalmát képezik. Természetesen a koktél szettek ára is alacsonyabb, mintha egyesével szereznénk be mindent, ami az adott koktélhoz elengedhetetlen, így ebben az esetben is jobban megéri szettben vásárolni. A koktélok sokszínűségének köszönhetően a különféle koktél szettek tartalma is igen eltérő lehet - például míg egy Mojito koktél szett tartalmaz egy kézi jégdarálót is, addig egy Sex On The Beach koktél szett a gyümölcsleveket foglalja magában, az egyéb italok és báreszközök mellett. Általánosságban véve az egyes koktél szettek tartalmazzák az alap báreszközöket és bárkellékeket, azonban ez nagyban függ a koktél elkészítési metódusától is: míg egy shakerrel készítendő koktél szett tartalmazza a shakert és a spirálszűrőt, addig egy keveréssel készülő koktél csomag tartalmában ezek helyett bárkanalat találhatunk.

A koktél szettek ugyanúgy tökéletes ajándékot képezhetnek, akárcsak a bár szettek, illetve alkalmas azok számára, akik még csak ismerkednek a koktélok világával, és nem szeretnének elsőre mindenből bevásárolni, mégis kipróbálhatják magukat, illetve az adott italt.

Akárhogyan is dönt, a Minden Ami Bár koktél szettek és bár szettek széles kínálatával várja! Saját összeállítású, és készen forgalmazott szettjeinket itt és itt tekintheti meg. 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_bareszkoz

Keresés