A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Kávéfőző gépek

Kávéfőző gépek

Keresi a tökéletes kávéfőzőt? Itt megtalálja több alternatívát is kínálunk az otthoni kávéfőző gépen keresztül az irodai kapszulás kávégépeken át egészen a kézi eszpresszó gépekig. Van-e olyan kávégép a piacon amivel egy cappuccinó, vagy macchiato esetleg egy eszpresszó kávé vagy egy finom latte egyszerre készíthető? Több alternatíva is van a kávégépek között, az első kérdés amire választ kell kapni, hogy milyen kávét szeretne főzni a kávégéppel. Mert kínálunk kézi eszpresszógépet otthoni használatra, de ugyanúgy van kapszulás kávéfőző vagy az alternatív kávé szerelmeseinek brew bar hoz kavégép is.

Minden Ami Bár - a Kávéfőző gépek Szakértője!

Filter kávéfőző gépek Filter kávéfőző gépek
A filterkávé készítő gépek az alternatív kávékészítés kedvelőinek ajánlott. A kávéfőző gépek ezen csoportjába tartozó eszközökön eszpresszót, cappuccinot nem fog tudni készíteni de egy finom filterkávét igen.
Irodai kávégépek Irodai kávégépek
Válasszon irodájába az eszpresszó gépek vagy egyéb kávégépeink közül.
Otthoni kávéfőző gépek Otthoni kávéfőző gépek
Válogasson az otthoni kávéfőző gépek között
Rendezés:

Keresés