A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Bárszőnyeg, gumiszőnyeg bárba

Bárszőnyeg, gumiszőnyeg bárba

Mai utolsó blogunkban a bár szőnyegekről és gumiszőnyegekről lesz szó.

A bárszőnyeg vagy más néven gumiszőnyeg a vendégek által nem látott, ám nagyon fontos eleme egy bárnak, kávézónak, étteremnek, vagy bármilyen vendéglátóüzletnek, ahol pultos italkiszolgálás működik - használata szinte nélkülözhetetlen, hiszen ahol profizmus van, ott rend és rendszer is kell, hogy legyen.

A bárszőnyeg, gumiszőnyeg használata erősen javallott a fent említett vendéglátóüzletekbe, hiszen ma már mindenhol kötelező biztosítani a csúszásmentesített területet a személyzet számára. A bárszőnyegek nagy előnye a csúszásmentesített padlóval szemben, hogy mivel gumiból készül, ezért az esetlegesen leeső poharak, üvegek és báreszközök kisebb eséllyel törnek szét rajta, illetve a sokat a pult mögött tartózkodó személyzet derekát sem terheli le annyira, mivel a cipő enyhén belesüpped, így kényelmesebb állást biztosít hosszabb időn keresztül is. Flair bártenderek számára kifejezetten előnyös a gumiszőnyeg használata, hiszen a leeső flair üvegek sem okoznak akkora kárt, ha a bár szőnyeg felfogja azokat. Előnyük még, hogy könnyen tisztíthatóak, felületük letakarításához nincsen szükség semmilyen speciális tisztítószerre.

A bárszőnyegek adott méretekben kaphatóak, azonban a forgalmazók kínálatában szerepelnek a gumiszőnyeg összekapcsolók is, melyek segítségével több bárszőnyeget is összecsatolhatunk, így nagyobb területet fedhetünk le azokkal. A bárszőnyegek használata az otthoni bárokba is javasolt.

A Minden Ami Bár kínálatában a bárszőnyeg és a gumiszőnyeg összekapcsolók egyaránt helyet kaptak, így ha Önnek is szüksége van ilyen termékekre, akkor tekintse meg kínálatunkat, melyet erre a linkre kattintva találhat meg!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_bareszkoz

Keresés