A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

2018. 04. 15. 00:00:00

A muddler egy lényeges báreszköze a bártendereknek, amelyet úgy terveztek, hogy a segítségével összetörje, vagy összekeverje az összetevőket a vendég poharában vagy a shakerben, esetleg keverő pohárban. A muddlert legnépszerűbb koktélok, köztük a caipirinha, a mojito és a klasszikus koktélok készítésére használják.
A muddler vagy hívják törőfának is valójában nem más, mint egy hengeres fa vagy műanyagból, ritkán fémből készült munkaeszköz, amit nagyon könnyű használni. Ez az egyik legjobb módja a friss gyümölcsök és gyógynövények ízének kinyerésére. Miután megtudtad, hogy milyen hasznos a muddler, akkor csodálkozni fogsz, miért nem volt korábban.

2018. 04. 18. 00:00:00

Közeleg a nyár és kinek ne a lédús gyümölcsök jutnának eszébe erről az évszakról? Az emberek nyáron sokkal több friss gyümölcsöt szoktak fogyasztani, mint a téli hónapokban. A gyümölcs természetesen igen jó hatással van egészségünkre és szervezetünkre is. A gyümölcsös ízeket automatikusan összekötjük a nyári emlékekkel. A gyümölcsös ízek, a koktélok világában is nagy sikert aratnak. Bemutatunk most három Monin gyümölcs szirupot, mely tökéletesen visszaadja a friss gyümölcs zamatát. Tökéletes lehet nyáron frissítő koktélok elkészítéséhez, de ezeket a gyümölcsös szirupokat, sokszor használják desszertek, például sajttorták tálalásánál is.

2018. 04. 08. 00:00:00

Ki ne szeretné az ízletes italokat, amik hűsítenek ha tikkasztó hőség van és felmelegítenek ha a fagyos időben betérünk egy kávézóba vagy cukrászdába. A legtöbben valamilyen limonádét, koktélt, kávét, forrócsokit, frappét vag smoothiet fogyasztanak el egy-egy alkalommal és csupán egy dolog köti őket össze, ez pedig nem más mint a Monin. A Monin egy Franciaországból induló európai szirupgyártó cég, amely ugyan családi vállalkozásnak indult, végül akkora sikert ért el, hogy ma már a világ legtöbb országába exportálják termékeiket.

A Monin nem csak különleges szirupokat készít, hanem ízletes gyümölcspüréket és kávé szószokat is. Ezek a toppingok tökéletesen egészítik ki az elkészült étel is italkülönlegességeket. A Monin azonban nem csak kiegészítőket készít, hiszen saját porokkal is rendelkezik. A Monin Frappé porok és Monin Smoothie porok segítségével könnyedén, pillanatok alatt készíthető tej, víz vagy üdítő alapú frappé vagy smoothie, ráadásul számtalan ízben kínálják őket. A különböző ízletes italokat csokoládé, joghurt, kávé és vanília ízben is megkóstolhatjuk a natúr íz mellett. Természetesen az így elkészült italkülönlegességeket bátran tuningolhatjuk fel egy finomabb csokis Monin szósszal vagy valamilyen különleges Monin sziruppal is.

2018. 03. 30. 00:00:00

Az alkoholfogyasztás kultúrájának szerves részét képezik a koktélok, melyek gyakran elképzelhetetlenek cukorszirup nélkül. Ennek segítségével beállítható a harmonikus ízvilág és ellensúlyozható a sokszor alkalmazott lime vagy citrom savanyúsága. Nem csak ez az egyetlen alapanyag azonban, amely jó szolgálatot tesz az otthoni bárszekrényben, hiszen számos tömény szeszes ital is szerepel napjaink népszerű ital repertoárjában. Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy melyek a legkedveltebb alkoholos italok itthon.

2018. 04. 02. 00:00:00

Minden gyümölcsnek megvan a jellegzetes íze. Egyesek édességükkel hódítanak, mások savanykás ízükkel teszik érdekesebbé az ételeket és italokat, még néhány gyümölcsöt a kimondottan fanyar vagy keserű íz világ jellemez. Az étel és ital különlegességek elengedhetetlen gyümölcsmixeit a Monin szirupgyártó fejlesztette a tökély szintjére. A nagy tapasztalattal és széles szirupkínálattal rendelkező Monin termékcsalád külön palettán kínálja gyümölcs mixeit és a gyümölcs alapú püré különlegességeit.

A számtalan íz világot és felhasználhatóságot kínáló gyümölcs pürék között megtalálhatóak olyan népszerű ízek mint a monin banán, az monin eper püré, a monin kiwi, a monin kókusz, a monin málna, a monin mangó, az monin őszibarack, a monin zöldalma, a monin kékáfonya, a monin cseresznye és az monin ananász. Azonban nem csak a klasszikus ízvilágot kedvelők találják meg a Monin gyümölcspürék között a kedvencüket. Az olyan különleges fantázianevű püré mixek mint a „Piros Bogyós”, a „Passion Fruit”, a „Yuzu” és a „Rebarbara” pedig további élvezetes íz világot kölcsönöznek az alkoholos italoknak, a limonádéknak, a kávéknak vagy éppen a süteményeknek.

2018. 04. 05. 00:00:00

A francia Monin koktél szirupok, kávé szószok és gyümölcs pürék az egyik legnépszerűbb termékek a bártenderek körében és egyre többen használják a neves éttermekben a különleges ételek és sütemények alapanyagaként vagy díszítő elemeként. Nem csak a Monin termékek kiváló alapanyaga az ami ilyen széles körben közkedvelté tette termékeit, hanem azok színei, állaga és legfőképpen az ízvilága az, ami megfogta az étel és ital különlegességek kedvelőit.

A Monin termékeiben visszaköszön a nagy hagyomány és a több mint 100 éves tapasztalat, amit a gyártó francia cég is képvisel. Az 1912-ben családi vállalkozásként induló vállalkozás termékei ma már az egész világon mindenhol megtalálhatóak köszönhetően a kiváló, ízletes termékeiknek. Leghíresebb termékeik a Monin koktél, kávé és limonádé szirupok de nagy sikernek örvendenek a Monin pürék, Monin kávé szószok és a Monin Frappé, illetve Smoothie porjaik is.

2018. 04. 04. 00:00:00

Sokunk reggele nem indul jól ha nincs velünk kedvenc kávénk. A hagyományos, 3 az egyben kávé „élményt” azonban gyorsan meg lehet unni, ezért érdemes igazi kávézókba ellátogatni és tisztelegni a valódi kávébab oltára előtt. A kávékülönlegességek egy olyan új dimenziókaput nyitnak meg majd a szánkban, amire eddig még csak nem is gondoltunk volna. Az ilyen tökéletes kávéknak pedig egy nagy titka van: a Monin kávé szósz.

A Monin egy francia családi vállalkozásból világhírűvé nőtt szirup márka, amely több mint 100 éve hódította meg kellemes ízvilágával az ínyenceket. A Monin termékei nem csupán a kávékat teszik ízletessé, de szirupjaik, szószaik, gyümölcspüréik koktélokba, limonádékba, szörpökbe, süteményekbe és akár főételekbe is különleges ízvilágot képesek csempészni. A hagyományos, klasszikus ízektől kezdve az egzotikus vonalon át egészen az extrém csípős ízig minden területen kiszolgálják a bárokat, cukrászdákat és éttermeket.

2018. 04. 11. 00:00:00

Igazi ínyenceknek kedveskedik a Monin francia szirupgyártó cég, a legízletesebb kávé toppingjaival, szószaival. A több mint 100 éves múltra visszatekintő vállalkozás óriási tapasztalattal és nagy rutinnal készíti szirupjait, gyümölcs püré mixeit, frappé és smoothie porait és kávé önteteit egyaránt. Sikerének titka az ízek és állagok játékában rejlik, amely minden egyes, különleges készítményükben visszaköszön. A Monin az ízskála minden szegmensébe elvezényel bennünket, így a kesernyés, savanykás és fanyar ízek mellett csípős és édes szósz különlegességekkel is találhatóak termékeik a piacon.

A Monin termékeit közkedvelten használják a legminőségibb bárok, cukrászdák, fagylaltozók és éttermek is. A koktélokhoz, kávékhoz, limonádékhoz, desszertekhez, fagylaltokhoz készített szirupok, szószok és toppingok kiváló alapanyagai és díszítő elemei lehetnek joghurtoknak, tortáknak és akár főételeknek is. A harmonikus ízkombinációk titka a tökéletes alapanyag, amelyhez olyan népszerű gyümölcsöket is használnak mint a banán, az eper, a kiwi, a kókusz, az őszibarack, a mangó, a málna, a zöldalma, a cseresznye, a kék áfonya vagy az ananász. Kávé szószaik pedig a legfinomabb fehér csokiból, tejcsokiból, fekete csokoládéból, karamellből és mogyorós csokiból készülnek, így szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a termékkínálatukból az igényeinek leginkább megfelelőt.

2018. 04. 12. 00:00:00

Igazi trópusi hangulatot képes varázsolni poharunkba a Monin, különböző gyümölcs mixes püréivel. A Monin már 106 éve készít minőségi szirupokat, önteteket, gyümölcs püréket és különböző kávé szószokat, valamint frappé és smoothie porokat is. A nagy múltra visszatekintő francia cég, családi vállalkozásként indult 1912-ben ám termékei akkora sikert arattak, hogy ma már szinte az egész világon mindenhol beszerezhetőek. A legnagyobb nevű szórakozóhelyek, bárok, hotelek, éttermek és cukrászdák szervírozzák előszeretettel termékeiket italokhoz és ételekhez egyaránt.

A Monin különböző ízekben készít porokat frappékhoz és smoothiekhoz is, így kínálatában megtalálhatóak olyan klasszikus krémes ízek mint a csokoládé a joghurt, a kávé vagy a vanília. A csokoládé tökéletes ízharmóniáját azonban a kávékülönlegességekben is élvezhetjük, hiszen a francia cég több kávé szószt és toppingot is forgalmaz. A legfinomabb fehér csoki, a legízletesebb tejcsoki és fekete csoki mellett karamell és mogyorós csoki ízekkel is megbolondíthatjuk kávéinkat, shakejeinket
2018. 04. 18. 00:00:00

Amikor Monin a cég elkezdte az uborka ízű szirupok gyártását, rengetegen fogták a fejüket, hiszen szerintük az uborka íz nem italba való. Hiszen ki akarna uborkalevet inni? Ennek ellenére a fejlesztés során kiderült, hogy ma már a Monin kígyóuborka ízű szirupjai hatalmas népszerűségnek örvend világszerte. Egyre többen kedvelik, egyre többen próbálják ki, majd a végén ez a koktél lesz a kedvencük. Ugyanis rengetegen kedvelik az uborka felfrissítő ízét, mely nem csak frissít, de a fanyar utóízének köszönhetően különösen jól variálható limonádékkal. Az uborka sziruppal elkészült koktélok megtalálják a tökéletes harmóniát, hiszen egy részről, teljesen felfrissítik az embert, másrészről pedig nyugtató hatást keltenek.

Keresés