A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Brew Bar alternatív kávékészítési eszközök

Brew Bar alternatív kávékészítési eszközök

Mivel manapság egyre elterjedtebb a különféle alternatív kávékészítési technikák használata, ezért kötelességünknek éreztük, hogy blogot szenteljünk a témának - a továbbiakban ezért a különféle Brew Bar eszközökről lesz szó.

A Brew Bar eszközök elterjedésében óriási szerepet kaptak a kávészakértők, akik teljes nyitottsággal fogadták be az újdonságokat, de természetesen a vállalkozó szellemű kávéfogyasztókon is sok múlott. Az alternatív kávékészítés célja, hogy új élményekkel gazdagítsa a lelkes kávékedvelőket, más jellegű kávéélményt előcsalogatva. A Brew Bar eszközök segítségével könnyedén megtalálható az adott kávéhoz és fogyasztójához leginkább illő kávékészítési technika.

Maga a Brew Bar kifejezés arra utal, hogy az adott vendéglátó üzletben, vagy otthoni körülmények között az eszpresszó technológia mellett külön munkaterületet alakítanak ki ezeknek az egyedi alternatív kávékészítési eszközöknek. A Brew Bar eszközök között teljesen új, és régebbi, megújított technikák és eszközök is szerepelnek, azonban a cél közös - az új kapuk kinyitása.

A jelenleg ismert Brew Bar eszközök közé tartoznak az AeroPress kávépréselő, a CleverDripper kávé-átfolyó, a Chemex karaf kávé-átfolyó, a Hario kávékészítő, illetve a Karlsbadi kanna alapján működő WalküreCup.

A fentebb felsorolt kávékészítési technikákról a következő blogjainkban olvashatnak! Ha Ön is kedvet kapott egy Brew Bar alternatív kávékészítő eszköz beszerzéséhez, akkor felkeresheti a Minden Ami Bár Brew Bar kínálatát erre a linkre kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_barista

Keresés