A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Kávégép tisztító por, tisztító folyadék

Kávégép tisztító por, tisztító folyadék

A kávéfőzés és kávégép tartás elengedhetetlen velejárója a kávégép és tartozékainak állandó tisztán tartása, takarítása. Erre a célra kizárólag speciális barista tisztító eszközök, azaz kávégép tisztító por és tisztító folyadék használható! Mai blogunkban ezekről olvashatnak bővebben.

Míg a kávégép tisztító por a komplett kávégép szerkezetének tisztítására való, addig a kávégép tisztító folyadék a tejmaradékok eltávolítására használható. Mint tudjuk, a romlott tej hasmenést, rosszabb esetben pedig kizárólag gyógyszerekkel kezelhető bakteriális fertőzéseket okozhat. Mindez természetesen nem csak a fogyasztó, de a kávézó vagy étterem tulajdonosának is enyhén szólva kellemetlen, hiszen egy ilyen baklövésért a minimum egy hatalmas pénzbírság… Ahhoz, hogy mindezt elkerüljük, mindenképpen szükség van a kávégép tisztító folyadék rendszeres használatára, mellyel megelőzhetjük a probléma kialakulását.

A kávégép tisztító por kávégépünk hosszú élettartamának megőrzésében segédkezik, hiszen egy rendszeresen tisztított, higiénikus kávégép sokkal hosszabb ideig szolgálhat bennünket és vendégeinket. A kávégépen belüli lerakódásokat semmi más nem képes 100%-osan eltávolítani, csak a kávégép tisztító por!

Kávégép tisztító por és tisztító folyadék tekintetében világszerte a Puly márka a legismertebb, mely igen magas minőséget képvisel már 1961 óta. A Puly kávégép tisztító porok és tisztító folyadékok - kémiai szakemberek vizsgálata alapján - megfelelnek az NSF (National Sanitation Foundation) minősítésének, és előállításukhoz kizárólag olyan igazolt nyersanyagokat használnak fel, melyek megfelelnek az FDA (Food and Drug Administration) előírásainak.

A Minden Ami Bár kávégép tisztító por és folyadék kínálatában is kizárólag ezeket a minősített Puly márkájú tisztító porokat és tisztító folyadékokat találja, a többféle vakszűrő, tisztító kefe és barista ecset mellett.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_barista

Keresés