A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Viszonteladóknak

LEGYEN ÖN IS VISZONTELADÓNK!

Cégünk a Minden Ami Bár bárkellékek, barista kellékek, bor kellékek és koktél kiegészítők kereskedelmével foglalkozik Export-Import szinten egyaránt. 

Mit nyújt Önnek mint viszonteladó Partnernek a Minden Ami Bár?

Folyamatos szakmai támogatást az értékesítéshez.

Széles termékválasztékot mely teljes mértékben lefed minden, bárkellékkel, barista kellékkel, bor kellékkel, bár gépekkel, koktél kiegészítőkkel kapcsolatos igényt.

Ön nálunk a középkategóriától a luxus kategóriáig, a magáncélutól a HoReCa (vendéglátó egységek) felhasználásig mindent megtalál, és mindent raktárkészletről.

Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, hogy az Ön vásárlói mindig elégedettek legyenek.

Rugalmasan, gyorsan szállítunk Partnereinknek.

Exkluzív termékkatalógussal, kínálólapokkal, plakátokkal és rendszerekkel (Koktéllap, Limonádélap, Kávélap) látjuk el Partnereinket.

Mennyiségi kedvezményt nyújtunk.

Szállítási díjak

Magyarország egész területére bruttó 20.000,- Ft összegű rendelésig a szállítási díj bruttó 990,- Ft. Bruttó 20.000,- Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

CSATLAKOZZON ÖN IS ELÉGEDETT VISZONTELADÓINK KÖZÉ!

Üdvözlettel:
Minden Ami Bár