A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Nagykereskedelem

NÖVEKVŐ MENNYISÉG = CSÖKKENŐ ÁRAK

Nagy tétel vásárlása esetén kérjen árajánlatot!!!

Cégünk elsősorban a HoReCa területére szállít báreszközöket, monin szirupokat, koktél kiegészítőket, barista kellékeket, a poharak minden típusát, bor kellékeket, azaz gyakorlatilag mindent, amire szüksége lehet egy bárnak. Mindent elkövetünk, hogy termékeinket a lehető legkedvezőbb áron biztosítsuk Partnereink részére. 

Nagyobb értékű vásárlás esetén, a vásárlás volumenéhez mérten tudjuk meghatározni a kedvezmény mértékét. A következő link segítségével tekintheti meg az árajánlatkérés menetét: http://www.mindenamibar.com/arajanlatkeres_pofonegyszeruen_es_gyorsan. Kérje segítségünket, és cégünk 24 órán belül személyre szabott árajánlatot küld Önnek!

Fontos tudni, hogy a kedvezmény mértékét termékcsoportok szerint határozzuk meg. E szerint a következő termékcsoprotokba sorolhatóak az Ön által összeválogatott termékek: Báreszköz termékcsoport, Barista kellék termékcsoport, Bor kellék termékcsoport, Monin termékcsoport, Koktél kiegészítők termékcsoport.

 

 

 

Keresés