A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Manhattan Koktél Shaker, Manhattan Koktél Séker

Manhattan Koktél Shaker, Manhattan Koktél Séker

A Manhattan koktél shaker egy olyan speciális séker típus, amely amellett, hogy klasszikus éke a bárnak, egyszerű használata miatt a hivatásos és hobby Bártenderek kedvence is egyben. Ismerjük meg hát közelebbről is ezt a kis ékszert.

A Manhattan koktél shaker három részből áll: egy tartályból, egy szűrő berendezéses fedőből és egy zárókupakból. Használata során a shéker tartály részébe tesszük a jeget és a különféle koktél alapanyagokat. Miután ezzel megvagyunk, könnyedén rápattinthatjuk a szűrő részt, amely segít nekünk a koktél leszűrésében anélkül, hogy külön spirálszűrőt kellene használnunk. Az utolsó lépésben erre a részre csavarhatjuk vagy pattinthatjuk rá a zárókupakot.  A koktél alapos összerázása után csupán annyi a dolgunk, hogy letekerjük vagy lepattintsuk ezt a zárókupakot, és máris az előhűtött koktélos pohárba kerülhet a leszűrt kevert ital.

Ezek után talán már egyértelművé is vált, hogy miért szereti sok Bártender a Manhattan shakert! Használata gyors, egyszerű, de mégis elegáns és biztonságos - nincs veszélye annak, hogy sékelés közben szétesik a séker, vagy annak, hogy kifolyjanak a koktél alapanyagok, mivel a részek légmentesen záródnak össze.

A Manhattan shakerekről még fontos tudni, hogy a legelterjedtebbek az 500 ml-es és a 700 ml-es űrtartalommal bíró típusok, melyekből létezik polírozott és mattított is, azonban találkozhatunk műanyag vagy üveg anyagú shékerekkel is. Ez utóbbiak főként az áruházak polcain figyelnek egy-egy márkásabb üveg itallal összecsomagolva, az ital gyártójának márkajelzésével ellátva, némelyeken pontos receptúrákkal és jelölésekkel.

A vendéglátó üzletek közül inkább a klasszikus bárokban találkozhatunk az elegáns Manhattan shakerrel, illetve az egyre inkább elterjedő hobby bárpultoknak és hobby Bártendereknek köszönhetően az otthonokban.

Ha Ön is szeretne egy Manhattan shaker-t otthonába - hogy könnyen és gyorsan készíthesse el magának kedvenc koktélját -, vagy esetleg ajándékba adná, akkor nézzen szét a Minden Ami Bár Manhattan shaker kínálatában, melyet lejjebb görgetve találhat meg. Oldalunkon folyamatos akciókkal, így shaker akciókkal is várjuk Vásárlóinkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_bareszkoz

Keresés