A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Monin Limonádé Bár Franchise rendszer

Monin Limonádé Bár Franchise rendszer

A Minden Ami Bár azzal a céllal hozta létre a Monin Limonádé Bár Franchise rendszert, hogy partnerei számára lehetővé tegye a napjainkban oly’ közkedvelt Limonádék értékesítését.

A Monin Limonádé Bár Franchise rendszerhez való csatlakozással partnereink könnyen és jól bevált módon bővíthetik italválasztékukat, melyhez rendkívül jó haszonkulcs és minimális befektetés társul.

A minden esetben kimagasló minőségű Monin alapanyagokkal készülő Limonádék előre elkészített Sweet & Sour mix Limonádé alappal rendelkeznek, így központilag beállított, állandó, tökéletes fanyar-édes íz harmónia érhető el!

A Monin Limonádé Bár egy olyan kiváló és egyszerű befektetés, mellyel szinte bármilyen típusú vendéglátó üzlet élhet: éttermek, kávézók, teázók, strandok, kerthelységek és szórakozóhelyek egyaránt.

Amit a Monin Limonádé Bár rendszerhez való csatlakozással partnereinknek nyújtunk:

- Kimagasló minőségű Monin alapanyagok: Monin szirupok, Monin cukormentes szirupok, Monin gyümölcspürék;

- Előre beállított fanyar-édes íz világ a Limonádé alapban, minőségi Monin termékekkel;

- Már kitapasztalt, bevált, jól működő és ízletes Monin Limonádék pontos és kötött anyaghányadai és receptúrái;

- Egyszerű, gyors itallap bővítés;

- Előny a versenytársakkal szemben;

- Minimális befektetés, kiváló haszonkulcs;

- Gyors forgalom lebonyolítás az előre el- és bekészített alapanyagok és pumpák segítségével;

- Pontos Limonádé ár-kalkulációk kis pohár, nagy pohár és kancsó méretekre;

- A Monin Limonádé Bár üzemeltetéséhez szükséges termékek pontos listája nagykereskedelmi árakkal;

- Jó minőségű, esztétikus itallapok több méretben: hajtogatható itallap éttermek és kávézók számára, normál itallapok strandbüfék és utcai Limonádé standok számára, nagyméretű plakátok;

- Személyzetének betanítása a Limonádék gyors és szakszerű elkészítésére, professzionális bártendereink és mixereink segítségével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Monin Limonádé Bár Franchise rendszerrel kapcsolatban, ajánlatunkat itt érheti el.

Bővebb információért bátran kérjen tanácsot az office@mindenamibar.com e-mail címen, ahol azonnal választ kaphat kérdéseire, illetve jelentkezhet Monin Limonádé Bár Franchise programunkba!

Gyors Limonádé Készítés – Állandó Minőség – Felejthetetlen Ízek!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_bareszkoz

Keresés