A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Műanyag poharak, műanyag pezsgőspohár

Műanyag poharak, műanyag pezsgőspohár

A műanyag poharak választéka a hiedelemmel ellentétben nem merül ki a 2 dl-es, egyenes falú, kerek poharakban, amiket a gyerekzsúrokon veszünk elő a szekrény mélyéről, majd további egy évre ismét visszahelyezzük oda a maradékot. A műanyag poharak igenis sokféle változatban érhető el, és használatuk néha sokkal indokoltabb, mint az üvegpoharaké. Ahhoz, hogy Ön is megismerje a műanyag poharakat - azon belül is a műanyag pezsgőspoharakat -, olvassa el rövid bejegyzésünket, melyben sok hasznos információt találhat!

A műanyag poharak rendkívül hasznosak tudnak lenni - használhatóak nagyobb házibulikban, gyerek bulikon, strandokon, nagyobb rendezvényeken és fesztiválokon is, ugyanis a felsorolt szituációk alkalmával mind fennállhat az üvegpoharak eltörésének veszélye, az üvegszilánkok által okozott balesetek lehetősége. Ezeken kívül nem utolsó szempont a mosogatási idő csökkenése sem, mivel a műanyag poharak egyszerűen kidobhatóak a használatot követően - és akár szelektíven is gyűjthetőek.

Azt már említettem, hogy a műanyag poharak skálája igen széles - de vajon milyen műanyag poharakat is találhatunk az üzletek kínálatában? Kezdjük talán a legfontosabbal, a műanyag pezsgőspohárral. A nagyobb rendezvényeken és összejöveteleken általában szokás koccintani egy pohár pezsgővel, mely ha elmarad, akkor nem is emelkedik annyira az összejövetel hangulata. Ezzel szemben, ha megtartják a koccintást, akkor nagyobb esélye van a pezsgőspohár eltörésének, elvesztésének, vagy szilánkosodásának, és a mosogatási idő is megnő. Ezt küszöbölhetjük ki a műanyag pezsgőspoharak használatával, melyek eltörésük esetén sem okoznak kárt, viszont ugyanolyan alakúak, mint üveg társaik, így a pezsgőzés egy cseppet sem veszít fényéből.

A műanyag pezsgős poharak csupán elenyésző részei a műanyag pohár választéknak: az üzletek kínálatában fellelhetőek még a műanyag pálinkás poharak és műanyag boros poharak is - melyek hasonló szerepet képesek betölteni a műanyag pezsgőspoharakéhoz -, a műanyag söröskorsók és söröspoharak, melyek fesztiválokra kiválóak, de léteznek műanyag koktélos poharak is, melyek akár egy koktél party-val egybekötött céges rendezvény alap kellékei is lehetnek.

A műanyag poharak egy külön részlegét képezik a műanyag kávés poharak, melyek egyre elterjedtebbek az elviteles kávék és teák miatt.

Ha Ön is műanyag poharat szeretne vásárolni, akkor tekintse meg a Minden Ami Bár ide vonatkozó műanyag pohár kínálatát, ahol biztosan talál megfelelő terméket!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_poharak

Keresés