A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Menü

Szállítás és fizetés

 

Személyes átvétel - ingyenes

Postaköltség nélkül is átveheted csomagod, ha a személyes átvételt választod. Az átvevő pont Budapesten a IX. kerületben a Közraktár u. 10. szám alatt található. Itt tudod átvenni személyesen rendelésed. Kérjük, minden esetben várd meg a visszaigazoló e-mailt a csomag átvehetőségéről!

Fizetési mód: készpénzes fizetés átvételkor, bankkártyás fizetés átvételkor, bankkártyás fizetés webáruházban, banki előre utalás.

 

Házhozszállítás - Ingyen visszük 20.000 Ft felett!
 

Szállítási limit Szállítási díj
20.000 Ft felett  INGYENES
15.000 Ft - 19.999 Ft között 990 Ft
 7.500 Ft - 14.999 Ft között 1.390 Ft
 7.500 Ft alatt 1.590 Ft

Fizetési mód: Utánvét, Bankkártyás fizetés webáruházban, Banki előreutalás, Futárnál bankkártyával.
A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheted – ilyenkor 290 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel. A futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Egy küldemény maximális súlya 40 kg. Ezt meghaladó rendelés esetén a szállítás díját egyedileg egyeztetjük.

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad megadott címre, hozzád a Sprinter futárszolgálat munkatársa érkezik meg. A megrendelt árut készpénzben a futárnak kell kifizetni.A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Az ár tartalmazza a csomagolási költséget és az Áfát!

A csomag átvétele előtt kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag külső és belső állapotát, az esetleges félreértések elkerülése végett!
Tájékoztatjuk minden kedves vásárlónkat, hogy szeszesital tartalmú csomagot kizárólag a 18. életévüket betöltött megrendelőinknek kézbesíthetünk!

Házhoz szállítás esetén a futár, személyes átvétel esetén az eladó - a megrendelő igazolását kérheti az áru átadása előtt.
Az üzletünkben lévő termékek árai eltérhetnek a webshopos áraktól, készletinformáció frissítés 3 óránként.

Partnerünk a SPRINTER Futárszolgálat (+36-1-881-2615). Csomag nyomon követése: www.sprinter.hu

 

Pick Pack Pont (Csomagponti átvétel) - Ingyen visszük 12.000 Ft felett!
 

Szállítási limit Szállítási díj
12.000 Ft felett INGYENES
 6.000 Ft - 11.999 Ft között 790 Ft
 6.000 Ft alatt 990 Ft

Fizetési mód: Fizetés PickPackPont-on (Átvételkor bankkártyával vagy készpénzzel), Bankkártyás fizetés webáruházban, Banki előreutalás.
A számla ellenértékét az áru átvételekor is fizetheted – ilyenkor 290 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel.

A csomag maximális mérete és súlya: 60x60x60cm és 20kg.
Telefonszám megadásnál fontos az alábbi mintát megadni ellenkező esetben nem tud a rendszer sms-t küldeni a csomagátvételének időpontjáról. "36201234567"

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad kiválasztott pontra. A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Amint a csomagod megérkezett a kért pontra sms-ben kapsz értesítést. Kiértesítéstől számolva 5+5 napod van átvenni a rendelésed.

Partnerünk a SPRINTER Futárszolgálat (+36-1-881-2615). Csomag nyomon követése: http://www.pickpackpont.hu/FoxPost (Csomagponti átvétel) - Ingyen visszük 10.000 Ft felett!
 

Szállítási limit Szállítási díj
10.000 Ft felett INGYENES
10.000 Ft alatt 890 Ft

Fizetési mód: Fizetés Foxpost autómatánál KIZÁRÓLAG bankkártyával, Bankkártyás fizetés webáruházban, Banki előreutalás.
Egy csomag maximális súlya 25 kg ill. maximum 38x28x20 cm méretű lehet.

A megrendelt árut futárral küldjük el az általad kiválasztott pontra. A megrendelt árut 2, de  maximum 5 munkanapon belül küldjük. (A hétvégén leadott rendeléseket hétfőtől tudjuk átadni a futárszolgálatnak.) Fontos tudnod, hogy az általunk vállalt szállítási határidőkre vonatkozóan a beszállítókkal történt egyeztetést követően van lehetőség pontos információt adni. A webáruházban feltüntetett szállítási határidők tájékoztató jellegűek. Amint a csomagod megérkezett a kért pontra sms-ben kapsz értesítést. Kiértesítéstől számolva 3 napod van átvenni a rendelésed.

Partnerünk: FoxPost (+36-1-999-0369). Csomag nyomon követése: http://www.foxpost.hu

 

Keresés