A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

Törhetetlen pohár, polikarbonát pohár

Törhetetlen pohár, polikarbonát pohár

Ki ne gondolt volna már arra egy-egy nagyobb rendezvény szervezőjeként, vagy egy étterem tulajdonosaként, hogy mennyivel egyszerűbb lenne a poharak széttörésétől való félelem nélkül felszolgálni az alkoholos és alkoholmentes italokat… Természetesen mint  a legtöbb dologra, úgy erre is létezik megoldás, mely nem más, mint a polikarbonát poharak, azaz a törhetetlen poharak bevezetése.

A törhetetlen poharak törhetetlenségét egy speciális anyag, a polikarbonát adja, mely megjelenésében és viszkozitásában az üveghez hasonlatos, azonban kiküszöböli annak legrosszabb tulajdonságát, azaz törhetőségét. Mint ilyen, tökéletesen helyettesíti az üvegből készült poharakat, anélkül, hogy aggódnunk kellene a pohártörések, s így az esetleges személyi sérülések miatt. Pontosan emiatt a törhetetlen poharak felhasználási területe igen széles: a rendezvényszervező catering cégeknek nem kell aggódnia a kártérítési kötelezettség miatt, a wellness és vízparti szállodák, strandok biztonságosabbá válhatnak, a szórakozóhelyeknek nem kell minden nagyobb buli után többtízezret költenie új poharakra az eltörtek helyett, de kiránduláshoz is tökéletes választás lehet a polikarbonát pohár, sőt, gyermekeinket is biztonságban tudhatjuk a gyerekzsúrok alatt, ha törhetetlen poharakat adunk kezeikbe.

Természetesen a törhetetlen poharaknak nem csupán törhetetlenségük az előnyük és pozitívumuk - ugyanúgy mosogatógépben is moshatóak, mint az üvegpoharak, azonban akár vizet is forralhat bennük, mivel 145 C°-ig formatartóak, és nem színeződnek el. A törhetetlen poharak ugyanolyan higiénikusak, mint üveg társaik, ráadásul ugyanolyan víztiszták is - a könnyebb súlyról nem is beszélve. A törhetetlenség mellett karcállóak is. Mindezt egybevéve kijelenthetjük, hogy ha polikarbonát poharakat használ, akkor az időtállóság mellett dönt, mivel ezeket a poharakat nem szükséges állandóan pótolni - akár egy életen át eredeti állapotukban és megjelenésükben tartanak ki. Az üvegpoharakkal szemben van még egy apró előnyük: nem csupán víztiszta kivitelben, de színezett típusokban is megvásárolhatóak, így akár még inkább feldobhatóak a gyerekzsúrok és bizonyos rendezvények, arról nem is beszélve, hogy a színezett törhetetlen poharak nehezebben keverednek össze.

A törhetetlen poharak kínálata folyamatosan szélesedik, így ma már nem csupán a normál casablanca és cső poharak, de pezsgős poharak, különböző típusú koktélos poharak - azaz tulipán, martini, old fashioned, shot és long drink poharak -, illetve boros poharak, pálinkás poharak és sörös poharak is vásárolhatóak törhetetlen kivitelben.

Ha Ön is úgy látja, hogy ideje lenne beszerezni pár polikarbonát, azaz törhetetlen poharat, akkor nézzen körül a Minden Ami Bár ide vonatkozó kínálatában, melyet az egyes termékekre kattintva, vagy erre a linkre klikkelve tehet meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog blog_bareszkoz blog_poharak

Keresés