A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

VIP Klubtagság

KIEMELTNEK LENNI NÁLUNK VALÓDI ELŐNYÖKKEL JÁR!

VÁSÁROLJ POHARAKAT AKÁR 15% KEDVEZMÉNNYEL!
CSATLAKOZZ VIP RENDSZERÜNKHÖZ!

A Minden Ami Bár VIP Klubtagság nem csak ígéreteket, vagy egy rövidítést jelent. Célunk, hogy Partnereink a VIP rendszerünk tagjaként valós előnyökhöz jussanak.

Hogyan csatlakozhatok a VIP Klubtagsághoz?

A csatlakozás feltétele nagyon egyszerű, semmi mást nem kell tenni, mint cégünktől vásárolni a Monin termékeket.

A VIP Klubtagság két típusát különböztetjük meg, VIP SILVER és VIP GOLD

A VIP GOLD Klubtagság azokra a Partnereinkre vonatkozik, akik "heti" rendszerességgel rendelik cégünktől a Monin termékeket (vagy, történhet havi rendszerességgel is a vásárlás gyakorisága, de akkor nagyobb mennyiségben).

A VIP SILVER Klubtagságot kivétel nélkül minden Partnerünk élvezheti, akik rendszeresen cégünktől szerzik be a Monin termékeket, volumentől függetlenül.

A VIP ÁRAK ÉRVÉNYESÍTÉSE

A VIP árakat kizárólag online vásárlás esetén tudjuk biztosítani, illetve egész kartonok vásárlása szükséges, a poharak általában 6, 12 és ritka esetben 24 darabosával vannak csomagolva.

Régi Partnereinknek nincs más dolga, mint e-mailben jelezni (office@mindenamibar.com), hogy szeretne csatlakozni VIP rendszerünkhöz, amennyiben web oldalunkon már regisztrálva van kollégáink beállítják az eddigi Monin vásárláshoz mérten a VIP Klubtagság típusát (VIP Gold, vagy VIP Silver).

Ha eddig telefonon adta le rendelését, akkor első körben regisztrálnia kell cégnévvel web oldalunkon, majd jelezni, hogy megtörtént és 24 órán belül átállítjuk a megfelelő státuszt.

Új Partner esetén első körben regisztráció szükséges a web áruházunkban (céges adatokkal), majd jelezni kellene e-mailben (office@mindenamibar.com), hogy megtörtént, kollégáink felmérik a vendéglátóegység várható Monin fogyását, és ahhoz mérten kerül beállításra a VIP klubtagság típusa (VIP Gold, vagy VIP Silver).

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A megrendelt VIP Klubtermékek maximális súlya 100kg lehet csomagonként!

 

Üdvözlettel:
Minden Ami Bár Team