A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

blog

blog

2018. 04. 05. 00:00:00

A francia Monin koktél szirupok, kávé szószok és gyümölcs pürék az egyik legnépszerűbb termékek a bártenderek körében és egyre többen használják a neves éttermekben a különleges ételek és sütemények alapanyagaként vagy díszítő elemeként. Nem csak a Monin termékek kiváló alapanyaga az ami ilyen széles körben közkedvelté tette termékeit, hanem azok színei, állaga és legfőképpen az ízvilága az, ami megfogta az étel és ital különlegességek kedvelőit.

A Monin termékeiben visszaköszön a nagy hagyomány és a több mint 100 éves tapasztalat, amit a gyártó francia cég is képvisel. Az 1912-ben családi vállalkozásként induló vállalkozás termékei ma már az egész világon mindenhol megtalálhatóak köszönhetően a kiváló, ízletes termékeiknek. Leghíresebb termékeik a Monin koktél, kávé és limonádé szirupok de nagy sikernek örvendenek a Monin pürék, Monin kávé szószok és a Monin Frappé, illetve Smoothie porjaik is.

2018. 04. 04. 00:00:00

Sokunk reggele nem indul jól ha nincs velünk kedvenc kávénk. A hagyományos, 3 az egyben kávé „élményt” azonban gyorsan meg lehet unni, ezért érdemes igazi kávézókba ellátogatni és tisztelegni a valódi kávébab oltára előtt. A kávékülönlegességek egy olyan új dimenziókaput nyitnak meg majd a szánkban, amire eddig még csak nem is gondoltunk volna. Az ilyen tökéletes kávéknak pedig egy nagy titka van: a Monin kávé szósz.

A Monin egy francia családi vállalkozásból világhírűvé nőtt szirup márka, amely több mint 100 éve hódította meg kellemes ízvilágával az ínyenceket. A Monin termékei nem csupán a kávékat teszik ízletessé, de szirupjaik, szószaik, gyümölcspüréik koktélokba, limonádékba, szörpökbe, süteményekbe és akár főételekbe is különleges ízvilágot képesek csempészni. A hagyományos, klasszikus ízektől kezdve az egzotikus vonalon át egészen az extrém csípős ízig minden területen kiszolgálják a bárokat, cukrászdákat és éttermeket.

2018. 03. 23. 21:03:15

Baráti összejövetelek, vendégségek és ünneplés aligha lennének elképzelhetőek anélkül, hogy ne kapna helyet az asztalon a pálinkás pohár. Vannak, akik aperitifként fogyasztják a tipikusan magyar italt, mások óvatosabbak, és akkor kortyolnak bele, ha már legalább az előétel elfogyott. A gyakran igen magas alkoholszázalékkal bíró nedű változatos ízekben elérhető, és az ágyas verziók is megszámlálhatatlan módon a boltok polcaira kerül. A limitált szériás kiszerelések és üvegek mellett természetesen hazánk legnemesebb pálinka fajtái is nagy népszerűségnek örvendenek. Ahhoz azonban, hogy az ital fogyasztása során kiadja a gyümölcs igazi zamatát, nélkülözhetetlen a pálinkás pohár használata. Nézzük, miért érdemes legalább egy szettel rendelkezni otthon!

2018. 03. 15. 10:09:37

A Monin cég neve ismerősen csenghet a koktélt kedvelők számára és azok számára is, akik a kávé különlegességek szerelmesei. A francia alapítású és a mai napig Franciaországban működő Monin cég családi vállalkozásként indult 1912-ben. A mára már több mint 106 éves gyár hamar elérte a világismertséget, köszönhetően a kiváló, ízletes termékeiknek. Az európai terjeszkedés után már több, más kontinensen elhelyezkedő gyár is megnyitott az elmúlt években.

Az ízletes szirupjaik koktélokat, kávékat és limonádékat tesznek különlegessé és olyan ízvilágot kölcsönöznek számukra, amelyekre egyetlen konkurenciájuk sem képes. A Monin gyár azonban nem csak szirupokat készít. Gyümölcspüréket, frappé és smotthie porokat, szószokat és önteteket, valamint tea koncentrátumokatis gyártanak kiváló minőségben. Népszerűségüket eladási adataik is alátámasztják, hiszen a Monin szirupok a legkelendőbb bár termékek a világon. Termékeik sikerességét a kiváló alapanyagoknak, a magas valódi gyümölcstartalomnak és az óriási termékkínálatnak köszönhetik. Termékkínálatukban megtalálhatóak a különleges ízek, az édestől a csípősig minden ízvilágban. Ezekből szemezgettünk, most néhányat:

2014. 10. 24. 12:33:06

Monin Csokoládé (Chocolate) szirup 0,7L

A Monin Csokoládé szirup elhozza e klasszikus, luxus koktél és kávé ízt, amely évezredek óta kényezteti az embereket.

2014. 10. 24. 11:12:45

Monin Macadamia dió szirup (Macadamia nut) 0,7L

Nem véletlen, hogy a Monin Macadamia dió szirup Olivér Monin személyes kedvence is lett az évek során - azért alkotta meg, hogy kielégítse a fogyasztók krémes, mégis pörkölt csonthéjasok iránti igényét. 

2014. 10. 24. 10:15:33
2014. 10. 12. 14:32:42
2014. 10. 12. 13:29:55
2014. 10. 12. 12:19:02

Keresés